French-pentue

French-pentue

sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Neuvolakäynti ja tunnistusmerkintä

Torstaina tehtiin monta asiaa ekaa kertaa, ajeltiin autossa, käytiin eläinlääkärillä, tutkittiin pöydällä, laitettiin mikrosiru niskanahkaan ( se onneks myös viimeistä kertaa )........
Todella reipas pentue joka asiassa, automatka sujui hiljaisuudessa, käännyin monta kertaa katsomaan oliko mulla takapenkillä lauma kauhusta jäykkänä olevia russelipentuja... Mutta ei, siellä ne häkissä telmivät ja pureskelivat  ja huom toisiaan, eivät häkkiä ;), se olis myös ollut mun seuraava vaihtoehto hiljaisuudelle!

Eläinlääkärillä kaikki käyttäytyivät kuin konkarit konsanaan, hiukka sai kasvattajatäti olla ylpeänä! Iris-lääkäri kehui pentuja kovasti, rohkeita itsevarmoja pentuja, eivät liian lihavia vaan juurikin sopivia ;) Aimeella yläleula oli kasvanut alaleukaa nopeammin ja ainakin vielä hampaat ovat yläpurennassa, Reneen sydämestä kuului pieni "puppymurmur" ääni, suhahdus joka liittyy sikiöaikaiseen verenkiertoon ja häviää muutaman viikon aikana! Muuten kaikki kunnossa......Pieni mikrosirukin saatiin paikalleen vain pienen "ain" kanssa, toki tietty Louisin suusta se se oli " AI" ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti